Upplysning om Affiliate marketing

Jag tror på öppenhet på webben och därför avslöjar jag att jag har inkluderat vissa produkter och länkar på den här webbplatsen som jag kommer att tjäna en affiliate-provision för om du bestämmer dig för att göra ett köp. Mitt mål med den här webbplatsen är att hjälpa dig att utbilda dig om de möjligheter som finns online och också att vara en kraftfull resurs för dig, men min förhoppning är också att det ska generera någon form av inkomst.

Med tanke på detta bör du anta att alla länkar som leder dig till produkter eller tjänster är affiliate-länkar och att jag potentiellt kommer att få ersättning om du bestämmer dig för att köpa. Jag marknadsför bara produkter eller tjänster som jag har undersökt och som jag verkligen känner levererar ett värde.

Observera att jag inte har fått några gratisprodukter, tjänster eller något annat av dessa företag i utbyte mot att nämna dem på webbplatsen.

Om du har några frågor angående ovanstående, tveka inte att kontakta mig genom att använda kontaktsidan. Den kan nås via menyn nedan.